Α) Μπορούμε να το κάνουμε στο φούρνο  πλακί λαδορίγανη.

Αφού το καθαρίσουμε το τοποθετούμε στο ταψί και του προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο, μαϊντανό, αλάτι πιπέρι, ρίγανη, λαδί, μπορούμε να προσθέσουμε πιπεριά ψιλοκομμένη και ένα φιλαράκι δυόσμο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς χωρίς αέρα για 30-40 λεπτά.

Β) Στον φούρνο  με κόκκινη σάλτσας. Θα προσθέσουμε σκόρδο ψιλοκομμένο, μαϊντανό, φρέσκια πολτοποιημένη ντομάτα με λίγο πελτέ αν θέλουμε, ένα φύλλο δάφνης, πολύ λίγο δυόσμο και για να γίνει πιο γευστικό και ζουμερό όταν το έχουμε έτοιμο για ψήσιμο περνούμε μια ντομάτα παραγινωμένη την κόβουμε φέτες και τις απλώνουμε πάνω στο ψάρι έτσι ώστε να μην μας στεγνώσουν τα ψάρια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς χωρίς αέρα για 40-50 λεπτά.

*Για πιο πικάντικη γεύση μπορείτε να τσιγαρίσετε ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ντομάτα, σκόρδο, μαϊντανό, δυόσμο, δάφνη, αλάτι, πιπέρι και αφού τα σοτάρουμε ρίχνουμε το μείγμα πάνω από στο ψάρι και προσθέτουμε φέτες ντομάτα πάνω στο ψάρι και είναι έτοιμο για ψήσιμο.