Καλαμάρι ή Θράψαλο Γεμιστό

Καλαμάρι ή Θράψαλο Γεμιστό

Αφού το καθαρίσουμε τοποθετούμε εσωτερικά στο καλαμάρι ή στο θράψαλο αλάτι πιπέρι, φέτα, γραβιέρα ή κεφαλοτύρι και ψιλοκομμένη ντομάτα μαζί με κόκκινη και πράσινη πιπεριά.

Κλείνουμε μπροστά με μία οδοντογλυφίδα και το τοποθετούμε στην ψησταριά ή τον φούρνο. Όταν αυτά πάρουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα τότε τα τοποθετήσουμε στην πιατέλα μας και χτυπάμε λαδολέμονο, ρίγανη, αν θέλουμε και λίγο μουστάρδα. Το περιχύνουμε και καλή μας όρεξη.