Καρχαρίας Πανέ

Καρχαρίας Πανέ

Θα σας πω λοιπόν μια συνταγή για καρχαρία που είναι σύνηθες μάλιστα επιστημονικά λέγεται Αλωπίας Βουλπίνους (alopias vulpinus) ή αγελάδα της θάλασσας.

Είναι όλο φιλέτο χωρίς κόκαλα, και σαν πρώτη συνταγή μπορούμε να το κάνουμε πανέ. Το κόβουμε σε ψιλοκομμένες φέτες, αλατοπιπερώνουμε. Φτιάχνουμε κουρκούτι από μπύρα αλεύρι αυγό και κορν φλάουρ. Βουτάμε τα κομμάτια μέσα στο μείγμα και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

*Στην σχάρα δεν προτείνουμε γιατί είναι ψάρι το οποίο δεν είναι λιπαρό και θα μας στεγνώσει. Όμως θα σας προτείνουμε μια δεύτερη συνταγή για σουβλάκι.